Soutěž o nejlepší vánoční fotografii
Vánoční trhy Karlovy Vary 2023
vánoční, trhy, karlovy, vary, vánoce, 2023
16555
post-template-default,single,single-post,postid-16555,single-format-standard,bridge-core-2.3.5,translatepress-cs_CZ,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-22.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-default,elementor-kit-546,elementor-page elementor-page-16555

Zapojte se i vy do VÁNOČNÍ FOTOSOUTĚŽE o vánoční stromek a kapra!

VE SPOLUPRÁCI S:
pravidla soutěže

JAK SOUTĚŽIT?

Soutěž je určena obyvatelům města Karlovy Vary, každý účastník se může přihlásit pouze 1x. Vychutnejte si vánoční atmosféru nazdobených Karlových Varů a vyfoťte se! Projděte se od 28. listopadu do 15. prosince lázeňským centrem Karlových Varů. Vytvořte fotografii, na které budou Vánoční Vary (stánky, atmosféra, stromek, autovláček, nasvícení města) nebo se zde vyfoťte Vy s blízkými, rodinou, přáteli … Fotografii zašlete na e-mail: soutez@karlovyvary.cz se souhlasem ke zveřejnění fotografie (viz. níže), do předmětu uveďte text „SOUTEZ“, připojte své jméno, příjmení a telefonní kontakt. Fotografie zasílejte do 15. 12. 2020, následně 17. 12. 2020 vybereme tu nejlepší fotografii.

VÝHRA

Soutěž probíhá ve spolupráci s Lázeňskými lesy Karlovy Vary. První tři výherci obdrží živý vánoční strom ve výšce 1,5 – 2 metry a živého kapra.

PODMÍNKY A PRAVIDLA SOUTĚŽE

  1. Pořadatelem soutěže „VÁNOČNÍ SOUTĚŽ“ (dále jen “soutěž”) je Statutární město Karlovy Vary (dále jen „pořadatel“).
  2. Soutěž probíhá v období od 28. 11. 2020 do 15. 12. 2020 včetně.
  3. Účastníkem soutěže může být každá fyzická osoba starší 18 let, která má doručovací adresu na území České republiky (dále “účastník”). Účastníkem se stává ten, kdo v době konání soutěže vytvoří fotografii a zašle ji na uvedený e-mail včetně souhlasu s jejím zveřejněním.
  4. Účastník soutěže může soutěžit v soutěži pouze jednou (tzn. s jednou fotografií), v případě zaslání více fotografií bude uznána první vložená fotografie.
  5. Pořadatel soutěže vybere výherce s nejlepší nebo nejoriginálnější fotografií.
  6. Výherce bude po skončení soutěže informován formou e-mailu nebo telefonicky nejpozději do 17. 12. 2020. Výhra bude předána v budově Magistrátu města Karlovy Vary. V případě, že si výherce nepřevezme výhru do 5 dní od zveřejnění, propadá výhra ve prospěch pořadatele.
  7. Na poskytnutí výhry se nevztahuje právní nárok a hodnotu výhry nelze vyplatit v penězích. Pořadatel si vyhrazuje právo soutěž kdykoli ze závažných důvodů změnit, pozastavit či zrušit.
  8. Pravidla soutěže jsou platná a účinná od 28. 11. 2020.
  9. Účastí v soutěži dává každý účastník Pořadateli v souladu se zákonem č. 110/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, souhlas se zpracováním svých osobních údajů v rozsahu jméno a příjmení, e-mail za účelem prověření jeho platné účasti v soutěži a předání ceny.

SOUHLAS SE ZVEŘEJNĚNÍM FOTOGRAFIE

Zasláním soutěžní fotografie účastník soutěže prohlašuje, že souhlasí s těmito podmínkami a pravidly soutěže. Prohlašuje, že zaslanou fotografii pořídil osobně a je jejím autorem, a že má neomezená práva poskytovat tuto fotografii dalším osobám a práva jejího užití v neomezeném rozsahu, a že osoby zachycené na jím pořízeném snímku souhlasí se zveřejněním dané fotografie a jejím použitím v následujícím rozsahu:

  1. Webové stránky: www.mmkv.cz, www.mestozazitku.cz, www.karlovyvary.cz, www.vanocnivary.cz
    Facebookové stránky města – Magistrát města Karlovy Vary (@mmkvcz), Karlovy Vary CZ (@karlovyvary), Vánoční trhy Karlovy Vary (@vanocnivary)
  2. Měsíčník města „Karlovarské radniční listy“