Vánoční trhy Karlovy Vary 2020
Vánoční trhy Karlovy Vary 2023
vánoční, trhy, karlovy, vary, vánoce, 2023
16568
post-template-default,single,single-post,postid-16568,single-format-standard,bridge-core-2.3.5,translatepress-cs_CZ,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-22.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-default,elementor-kit-546,elementor-page elementor-page-16568

Vánoční trhy v Karlových Varech se letos odehrají v kulisách lázeňského centra. Sváteční atmosférou bude protknuta celá trasa od hotelu Thermal až na Divadelní náměstí. Středobodem dění bude Mlýnská kolonáda, kam budou situovány trhy. Vánoční strom a atrakce pro děti najdou návštěvníci u Thermalu. Celá lokalita bude nově vyzdobena a nasvícena, dopravu mimo jiné zajistí vánoční autovláček.

Na prostranství před Mlýnskou kolonádou vyroste pomyslný les a tržiště. Ve stáncích bude k dostání sváteční a dárkový sortiment, zejména vánoční dobroty, nebude chybět i tradiční svařák a nebo mechanický Betlém.

Vánočním stromem bude letos 15 metrů vysoký stříbrný smrk z ulice Majakovského. Usazen bude na prostranství před Thermalem a slavnostně rozsvícen bude letos formou ONLINE vysílání. V jeho blízkosti vyroste také živý betlém a děti se zde zabaví na kolotoči a dalších atrakcích. Ani zde nebudou chybět stánky s vánočním sortimentem. Před Thermalem bude letos také poprvé umístěno Ruské kolo.
Na několika místech lázeňské zóny najdou zájemci oblíbené vánoční dekorace. Návštěvníky vánočních trhů dopraví do lázeňského území vánoční autovláček.